Wilt u nóg meer uit de hoveniersplanning halen? We hebben een aantal extra modules ontwikkelt die u het plannen nog een stukje makkelijker maken. De modules die u kunt toevoegen: verlofplanning, FTE overzicht, urenregistratie medewerkers en de Web-app.

Interesse in een of meerdere van deze modules? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. In het formulier kunt u aangeven van welke modules (en de basis voor hoveniersplanning) u een prijsindicatie wilt ontvangen.

Module 1: Verlofplanning

In de hoveniersplanning kunt u op één plek uw resources beheren. Door de module ‘verlof’ kan de planner de verlofaanvragen goedkeuren of weigeren, en kan de medewerker zijn of haar verlof aanvragen. Het gewenste type verlof kunt u zelf aanmaken in het systeem. Met deze extra module plaatsen wij een extra type planning aan uw overzicht toe, waardoor u in één overzicht de totale verlofplanning kunt zien. Module aanvragen.

Module 2: FTE overzicht

Het FTE overzicht geeft u extra inzicht in uw aantal FTE’s. In deze module ziet u overzichtelijk het percentage FTE dat al ingepland is en het percentage dat u nog kunt inplannen. Zo ziet u in één oogopslag of u nog ruimte hebt voor een nieuw project en het geeft u direct een houvast voor uw verlofplanning. Module aanvragen.

Module 3: Urenregistratie medewerkers

Vooraf aan een project maakt u waarschijnlijk een ureninschatting: hoeveel uur gaat dit project kosten en hoeveel medewerkers zijn daar voor nodig. In de module Urenregistratie medewerkers ziet u hoeveel uren er daadwerkelijk besteedt zijn door de ingeplande medewerkers. Dit biedt u nog meer inzicht in uw resources en u kunt zien of de uren van een project correct zijn ingeschat. En dat laatste kan weer waardevolle informatie zijn voor vervolg projecten. Module aanvragen.

Module 4: Web-app

Met de hoveniersplanning web-app kunnen uw medewerkers op locatie de planning inzien en eventueel uren registreren. Daarnaast kunnen zij, waar ze ook zijn, verlofaanvragen doen. Dat is pas efficiënt te werk gaan! De web-app werkt responsive en is dus ook te gebruiken op mobiele telefoons en tablets. Module aanvragen.

Vrijblijvende offerte aanvragen