Heeft u een eigen hoveniersbedrijf en wilt u tijd besparen op het inplannen van uw medewerkers en machines? Onze hoveniers software helpt u het overzicht te behouden en planningsconflicten te voorkomen. In de Hoveniersplanning vult u bijvoorbeeld wisselende vrije dagen in, de machines die gebruikt kunnen worden en u kunt er verlofaanvragen in goedkeuren. Ontdek alle voordelen!

Wilt u een gratis demonstratie van onze hoveniers software?
Vraag een gratis demonstratie aan

Planningsgemak in de hoveniers software

De hoveniers software is zo gebouwd, dat het plannen van medewerkers en machines een eenvoudig karweitje is geworden. In de hoveniersplanning is rekening gehouden met de gebruikersvriendelijkheid voor zowel de planners als de medewerkers. U heeft geen enkele technische kennis nodig. Wij regelen de implementatie met uw bestaande systeem. 

Welke mogelijkheden zijn er voor de planners en de gebruikers?

  • Mogelijkheden voor planners

    Als planner voegt u de projecten toe in de Hoveniersplanning, maakt u medewerkers aan en kunt u de machines invoeren die uw hoveniersbedrijf gebruikt. In zowel de dagplanning als de weekplanning heeft u overzichtelijk welke projecten er spelen, welke medewerkers er bij betrokken zijn en ziet u het aantal uur dat de medewerker die week werkt. Zo weet u precies welke medewerker er eventueel nog ruimte heeft voor een extra klus.

    Een van de grote voordelen van onze hoveniers software is de automatische weergave van planningsconflicten. Plant u iemand dubbel of op zijn of haar vrije dag in of overlapt een afspraak? Dan krijgt u automatisch een melding. Hetzelfde geldt voor het inplannen van machines.

Zo gaat de Hoveniersplanning in zijn werking:

 

  • Mogelijkheden voor medewerkers

    Binnen de Hoveniersplanning kunnen medewerkers zelf hun verlof aanvragen. Het kan hierbij om een eenmalige aanvraag gaan, maar ook terugkerende aanvragen hoeven slechts eenmaal ingevoerd worden. Van gedachten veranderd? Uw medewerkers kunnen dit zelf aanpassen in de hoveniers software.

    Sommige medewerkers vinden het fijn om behalve een dagplanning, ook inzicht te hebben in de planning van de komende week. Hiervoor is het onderdeel ‘5 dagen vooruit planning’ aan de software toegevoegd.

Hoveniers software gratis uitproberen

Wij vinden dat u het beste zelf kunt uitproberen of de software iets voor uw hoveniersbedrijf is. Daarom kunt u de Hoveniersplanning 1 maand lang gratis uitproberen. Mist u toch nog iets? Laat het ons vooral weten, zodat we samen met u naar een oplossing kunnen zoeken. Uiteraard kunt u kosteloos opzeggen als onze hoveniers software u niet bevalt.

Ik wil Hoveniersplanning gratis uitproberen