Zoekt u een online planning voor hoveniers? Probeer dan onze software Hoveniersplanning eens uit. Deze gebruikersvriendelijke software is online in te zien. Het voordeel van een online planning voor hoveniers: de planning is waar u ook bent te benaderen, waardoor u ook niet vast zit aan kantooruren!

Werking online planning hoveniers

Allereerst is het noodzakelijk dat uw huidige systemen aan de online software van Hoveniersplanning gekoppeld wordt. De implementatie regelen wij, hier hoeft u niets voor te doen. Als de koppeling eenmaal gedaan is, kunt u direct aan de slag met uw online planning en uw hoveniers inplannen.

  • Medewerkers en machines toevoegen

    De basis van iedere planning, is weten wie er wanneer beschikbaar is. Hetzelfde geldt voor machines. Beide onderdelen voegt u toe in de online planning voor hoveniers. De tool houdt bij het inplannen van projecten rekening met de beschikbaarheid, functies, vaste teams en materialen. Toch iemand in proberen te plannen die niet aanwezig is? Dan krijgt u automatisch een melding.

  • Verlofaanvragen

    In de online planning kunnen uw hoveniers zelf hun verlof aanvragen. Zowel eenmalig als een terugkerende aanvraag. De planner krijgt hier een melding van en kan de aanvraag goedkeuren of afwijzen. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan houdt de software er rekening mee dat de medewerker niet beschikbaar is om in te plannen op de betreffende dag(en).

  • Eenvoudige overzichten

    Planners en medewerkers kunnen diverse overzichten van de online planning bekijken. Sommige hoveniers vinden een dagplanning fijner, anderen bekijken liever 5 dagen vooruit wat er zoal op de planning staat. Heeft u een scherm in de kantine of hal hangen? Dan is het aan te raden het kantineoverzicht daarop te tonen. Hier kunnen uw hoveniers nogmaals zien waar zij die dag verwacht worden met welke materialen of machines.

Onze online planning voor hoveniers uitproberen?
Vraag een gratis demo aan

Voordelen van de online software

Behalve dat de Hoveniersplanning u een hoop planningsgemak oplevert, is het een groot voordeel dat de tool webbased is. Dat wil zeggen: u heeft geen software nodig om op computers en telefoons te installeren, maar alles bevindt zich in een online omgeving. Het enige wat u dus nodig heeft is een internetverbinding. De planning is dus ook te benaderen wanneer u of uw medewerkers veel onderweg zijn.

Wijkt uw hoveniersbedrijf af van de standaard? Wij kunnen de online planning voor u op maat aanpassen. Schroom dus vooral niet om contact op te nemen als u nog iets mist.

Online planning hoveniers kosteloos uitproberen

Wilt u zelf het gebruiksgemak ervaren van de online planning voor hoveniers? Probeer het systeem dan een maand lang uit. Zo weet u precies wat u van de tool kunt verwachten en of de Hoveniersplanning is voor uw bedrijf is.

 

Ik wil de online planning uitproberen