Hoveniersplanning is dé gebruikersvriendelijke planning software voor Hoveniers. De uitgebreide tool vergemakkelijkt het plannen van medewerkers en machines en geeft overzicht in welke projecten er spelen. De planning kunt u per dag of week bekijken zodat u precies weet wat er binnen uw hoveniersbedrijf speelt. De ideale software voor hoveniers dus!

Koppelingen met de software voor hoveniers

Hoveniersplanning kan probleemloos gekoppeld worden met uw ERP pakket. Of u nu werkt met Business V6 van TSD of met Infogroen: alle projecten kunt u met een druk op de knop synchroniseren naar de planning.

Functionaliteiten Hoveniersplanning

Zoals eerder benoemd is de hoveniersplanning software vóór hoveniers, dóór hoveniers. In samenwerking met diverse hoveniersbedrijven zijn de functionaliteiten uitgedacht en toegevoegd, waaronder:

Werktijden en roosterbeheer

Bent u gesloten met Kerst of Oud & Nieuw? Of levert u alleen diensten tijdens bepaalde periodes? Deze periodes en de vaste vrije dagen hoeft u slechts één keer toe te voegen. De software voor hoveniers toont deze dagen automatisch in de overall planning. Dit bespaart u een hoop handmatig werk.

Wilt u ook handmatig werk besparen?
Vraag een gratis demo aan

Kantineoverzicht

Het kantineoverzicht is een handig hulpmiddel voor uw medewerkers. Deze is gekoppeld met de software voor hoveniers en toont welke medewerker waar aan de slag moet die dag en welke machines er mee moeten.

Verlofaanvraag

Mondelinge verlofaanvragen zijn verleden tijd met de software voor hoveniers. Wanneer u uw medewerkers de bevoegdheid geeft, kunnen zij eenvoudig in de software een verlofaanvraag indienen. Dit kan een eenmalige aanvraag zijn, maar ook een terugkerende. Beiden hoeven slechts eenmaal ingediend te worden.

In de Hoveniersplanning komt een overzicht te staan met alle verlofaanvragen die u kunt goedkeuren of afwijzen.

Machines inplannen

Werkt uw hoveniersbedrijf veel met machines? Dan is deze functionaliteit ideaal voor u! U kunt namelijk een type machine en verantwoordelijke medewerker invoeren en zo ook de machines inplannen. Is een machine bezet? Dan kan deze ook niet ingepland worden. Zo kunt u planningsconflicten voorkomen.

Software voor Hoveniers gratis uitproberen

Bent u benieuwd of deze software voor Hoveniers ook iets voor uw bedrijf is? Probeer de Hoveniersplanning dan een maand lang gratis uit.

de software voor hoveniers gratis uitproberen