Zoekt u een complete planningstool voor hoveniers? Probeer dan de Hoveniersplanning eens uit. Hier kunt u onder andere uw medewerkers en machines mee inplannen en verlofaanvragen goedkeuren of afwijzen. U kunt onze planningstool 1 maand lang gratis uitproberen, zodat u kunt ervaren of deze oplossing ook handig is voor u.

Hoe werkt de planningstool voor hoveniers?

 

 

 

Eenvoudig medewerkers inplannen

U herkent het vast wel: de ene medewerker is om de week op de vrijdag vrij, de ander werkt 32 uur en weer een ander werkt 40 uur met af en toe een vrije dag. Hoe de constructies ook in elkaar zitten, met deze planningstool voor hoveniers behoudt u eenvoudig het overzicht. Terugkerende en vaste vrije dagen hoeft u slechts eenmaal in te voeren. Een vrije dag over het hoofd gezien en probeert u iemand in te plannen die er niet is? Dan krijgt u daar een melding van.

Bent u bepaalde periodes gesloten? U kunt deze periodes en speciale vrije dagen eenvoudig verwerken of aanpassen in de Hoveniersplanning. Vervolgens wordt hier direct rekening mee gehouden in de totaalplanning.

Machineplanning

Net als uw medewerkers, kunt u ook uw machines in de planningstool voor hoveniers verwerken. U voegt uw machines toe door een type toe te voegen en er een verantwoordelijke medewerker aan te koppelen. Ook als een machine bezet is krijgt u een melding waardoor u hier direct op kunt anticiperen.

Probeer de planningstool voor hoveniers gratis uit

Natuurlijk kunt u zelf het beste ervaren of de Hoveniersplanning iets voor uw bedrijf is. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het systeem 1 maand lang uit te proberen.

Planningstool voor Hoveniers gratis uitproberen

Mist u iets?

Ziet u de Hoveniersplanning wel zitten maar mist u nog een bepaalde functionaliteit om het de ideale planningstool voor hoveniers te noemen? Laat het ons weten! Maatwerk binnen de planningstool is zeker mogelijk.

Neem contact op